Dilemma

Jag är hungrig, men för att äta så måste jag diska. Men för att orka diska så måste jag äta...

Hur göra?
  • Diska först och äta sen?
  • Diska det som behövs för att laga mat, äta och sen diska?
  • Tvinga Kim att diska när han kommer hem?

Varg, Varg!

När jag hade trillat med cykeln i måndags och bestämt mg för att jobbet inte var någon bra idé så skickade jag iväg ett sms till min kollega Sanel bara för att tala om att jag inte skulle dyka upp. Han svarade: "Aww, stackars dig". Typ. Sen så fick jag ett sms av en annan kollega, Tuali, som frågade var jag var, och då skrev jag samma sak till henne som jag skrev till Sanel.
Tre sekunder senare så fick jag ett sms av Sanel:

"Trodde du drev med mig.. Så du har verkligen ramlat?!?!"

Tydligen så skulle han kunna driva med mig om en sådan sak. Haha. Knasbollen. När det sedan händer något så kommer ingen att tro på honom. Stackarn.

Slappmaraton

Hemma från jobbet idag men, och det är nog bra. Känner fortfarande av huvudet till och från och jag blir ju trött i huvudet på jobbet i vanliga fall :p

Men jag hade täckningen i morse, så jag var tvungen att masa mig iväg till stallet kl 7. Kände när jag kom hem igen att huvudet gjorde sig påmint, rejält. å jag l mig i sängen och läste, sen så somnade jag och sov tills mamma ringde och väckt mig kl halv 2. :p
Föruom att jag vaknade varje gång jag skulle röra mig förståss. Fan, har fortfarande ont överallt... Och folk tycker att det är farligt att rida?! Helvete heller, jag har bättre koll när jag rider än när jag cyklar. ...fast, det kanske bara är jag *skrattar*

Jaja, jag tänker i alla fall inte klä på mig på hela dagen :D

Lite efter

Jag vet att detta var ett tag sedan, men jag har faktiskt aldrig sett eller hört detta förut. Men det är fantastiskt bra.


*gnäll*

jag har ont i hela min vänstra sida.
revben, knä, armbåge, huvud, nacke...

Jävla cykel

Projekt: städa badrummet

Vi gick utan lampa i badrummet i typ 1½ månader. Så vi tyckte verkligen inte att det såg så farligt ut där inne. Visst, man kunde väl ana dammråttorna i hörnen och fläckarna på handfatat, men det var, tyckte vi, inte så farligt.
Men så kom hyresvärden och satte in en lampa, och jag säger bara: jösses.

Misslyckad shopping

Idag så käkade jag frukost på stan med Bella. <3
En fralla, kladdkaka och cola blev det. Mums =)
Sen så följde jag Bella till bussen och sen så tänkte jag försöka hitta ett par nya byxor, men det gick åt helvete :P Så jag köpte en tröja som tröst.

*vill se*


Hjärnskakning

stackars, stackars mig. Dagen började jättebra, vaknade pigg och glad klockan halv 7 och åkte iväg till stallet. Där gick det jättebra, bäbis gick som en klocka och jag kom iväg hemåt i hyfsad tid. Men, när går någonting någonsin smärtfritt? När jag kom till McDonalds så kom jag på att jag hade glömt nycklarna i stallet, så det vara bara att vända och börja trampa tillbaka igen.
   När jag kom halvägs tillbaka till stallet så voltade jag rejält med cykeln. Jag kände hur huvudet slog i asfalten, studsade upp och sen ner igen. Satan vad ont det gjorde!
Men jag var ju fortfarande tvungen att hämta nyckeln i stallet, så det var bara att hoppa upp på cykeln och cykla iväg.

När jag kom hem så ringde jag och snyftade lite för mamma, och då kom hon hit och pyslade om mig.

5 more days to go!

Nu drar det ihop sig på allvar. 5 dagar tills vi flyttar, på Lördag alltså för er som inte kan räkna ut det själva ;)

Kommer ni ihåg när jag skrev att det bara var en månad kvar?

Eller 22 dagar, eller tre veckor?

Men nu, mina kära vänner, är det faktiskt bara en vecka kvar!!!
Vad ska man sen se fram emot?

Sanel

Nu står min kollega Sanel, och skallar mig medan jag skriver.

Trevliga kollegor man har :P

Strrrrrrrrike!

Yes. Den tyska tjejen, Judith, var och provade på att ha Rufus själv idag. Och det gick bra!! *segerdans*
Han hade (självklart, varför inte) varit lite allmänt galen i stallet, men det viste hon ju att han kunde vara.. Han passade verkligen på att visa upp sig från sin värsta sida båda gångerna hon var och hälsade på.

Men det gick bra som sagt, och hon vill nmog fortsätta.

Vi håller tummarna och andan.

Stressa, stressa

Min mobil stängde av sig i morse, så självklart ringde den inte. Inte det bästa uppvaknandet kanske, när man halvsover och bara vet att något är fel, och så försöker man kolla klockan och så är mobilen av. Hjärtat i halsgropen må jag säga. Så upp upp och försöka stoppa i laddaren i telefonen. Fan, var är den jävla laddaren? Där. I med laddaren och så ser jag att (puh) klockan är bara så mycket som den skulle vara när jag gick upp.

Men jag måste skylla på någon,
Jag skyller på Kim. Han stängde säkert av min telefon i morse :p

(Puss på dig älskling)

Det sticker i hårbotten

Jag färgar håret :P

Rufus på språng!

Stördaste drömmen jag drömde inatt då! Haha. Men inte helt olik sanningen i vissa lägen :p

Jag drömde att jag skulle träna någonting med Rufus, NH tror jag, och att jag var uppe på stan. Jag tror det var stortorget. Rufus hade ingenting på huvudet, inget träns eller grimma eller så, utan han stod helt lös, men någonting hade jag över bogen på honom, ungefär som ett sådant där bogskydd Dehli har, fast av skumgummi. (Helt stört, jag vet) Och sen så fick Rufus för sig att han inte ville vara med mer, så han började knata iväg. jag tog tag i skummgummigrejen i ett tafatt försök att försöka stoppa honom, men det gick ju såklart åt pipsvängen.
Och ett ty tre så var hästen lös och travade sick-sack längst hela gatan, (som jag inte vet vad den heter, ni vet där vid Wear It, man kommer fram vid Träffpunkt). En snäll kille som sitter på en av bänkarna reser sig upp och börjar springa efter. Rufus travar på där lita långsat framför mig, tills det kommer en jävla kärring och börjar gapa och klappa i händerna. Rufus far iväg som ett skott.
   Kommer inte ihåg sådär mer exakt nu, men jag hittade i alla fall hästkräket uppe på sörbybacken, efter att ha kutat runt halva staden.

Uppdaterad blogg =)

Nu har jag ändrat runt lite på bloggen som ni kanske ser :)
Satt oh lekte lite och tänkte att jag skulle försöka mig på detta =)

Men, jag och HTML koder går inte ihop :P

Sms från Kim

Idag så skulle min älskling (Kim) ta hand om min andra älskling (Rufus) själv för första gången gången. jag var bara liiiite nervös som ni alla säkert förstår.
Så jag skrev ett sms:

LOVA att du ringer om det är någonting, NÅGONTING ALLS, som du undrar över med Rufus! Börjar bli lite smått nervös :P

svaret löd:

Tack för att du litar på mig. Nu jävlar rider jag till vittvång!

Hahaha.. Ha.. Ha?

Annons på Blocket.se om medryttare

Nu har jag lagt ut en annons på blocket, igen. Tipsa alla ni känner :P

17 dagar kvar!

Nu jävlar!

19 dagar kvar!!

Hurra!

Lite allmänt bara

Jag har funderat på en sak. Om vi tog hand om oss själva så noggrant som vi tar hand om våra hästar, så skulle vi vara i världens toppform! Tänk er; om vi räknade ut hur mycket energi vi gjorde av med per dag, och hur mycket energi och protein vi skulle äta för att göra upp det, och om vi var lika noga med att motionera oss själva som vi är att motionera våra hästar, och om vi vore lika noga vid förkylningar eller sår som vi är med våra hästar...
There´s no end to where we might end up.

Generositet

Jag hjälpte en gubbe idag. Han var påväg in genom porten och jag väntade och höll upp porten åt honom. iof så är porten automatisk, men jag menar bara utifallatt den nu skulle ha stänkt sig rakt på den lilla stackars gubben. Sen så frågade jag om han skulle åka hiss och erbjöd honom den hissen som var nere redan. men det ville han inte gå med på. Jag fick ta hissen.

Vad beror nu denna generositet, från min sida, på? Kan det vara så att det var för att jag fick gå en timma tidigare från jobbet tro? (iof utan lön, men hey, vad är väll en timma hit eller dit?)

Ni ser, om folk är snälla mot mig, så är jag snäll mot folk.

HAHA!


Kim är, seriöst, den mest komiska människa jag har träffat

Han berättade nyss för mig att en gångs så la han sin mobil i en kastrull, för att det skulle låta högre när den ringde på morgonen. Så att han verkligen, verkligen skulle vakna.
När han väl vaknade, så vaknade han bara för att upptäcka att han hade försovit sig och att kastrullen var full med vatten.

Jag är så glad att jag har honom!

21 dagar kvar! (3 veckor!!!!!!)

Tills vi flyttar!

22 dagar kvar!

Tills flyttlasset går

Tårögd

Jag satt och kollade på America´s got tallent och jag såg något som, fråga mig inte varför, rörde mig till tårar. Jag såg ett avsnitt för ett tag sedan, där det var två bröder som uppträdde. Ena killen (den äldre, ca 18 år) sjöng och spelade giutar. Och han var duktig! Men inget sådär speciellt. Hans yngre bror däremot (ca 16 år). Han spelade munspel så att det stod härliga till!
Juryn älskade honom, men rådde brorsan att han inte skulle sjunga mer.

Det här klippet som jag såg nu, det var från delfinalen, där de där två bröderna ("The Millers") vann. Men jurryn sa åt munnspelsbrorsan att han borde dumpa den andra brorsan, och då blev den yngre killen ledsen så att han började gråta! Och det tyckte jag var så... bedårande skulle jag vilja säga! Och sen kom tårarna när jag såg hur den äldre brorsan la armen om den yngre för att trösta honom. Jag tror han skrattade också, som för att säga: "Hey brorsan, det är lugnt! Vi har haft kul såhär långt!"

Så sött!

Snart måste jag ila iväg till jobbet...

Buhu. Orkar inte. SÅ slut i hela kroppen och i huvudet. Kommer bli en flummig dag på jobbet känner jag. Stackars Samel. :)

På riktigt

Angående förrförra inlägget så måste tilläggas att jag självklart tycker att det är jätteroligt att rida med Elena och Jennie, men ni förstår ju hur jag menar. Puss på er

Valet och kvalet!

Vet inte om jag ska lägga pengarna på tävlingen i helgen, eller på någon av de här.

Ridtur imorgon bitti.

Imorgon tänker jag vara i stallet tidigt. Tänkte försöka mig på att vara där kl 7. Jag gillar att vara i stallet tidigt, Ingen annan där, bara jag och hästarna. Jag gillar också att rida ensam. Då behöver man inte ta hänsyn till någon annan, varken när man rider ut eller på banan. Det blir ju oftast så, när man "rider med" unghästar. Man får alltid flytta på sig.
Misstolka mig rätt här, jag har inget emot det. I måttliga mängder. Jag kan liksom inte jobba Rufus ordentligt om jag hela tiden måste akta mig, eller tänka på hur länge och var jag travar. Som exempel.

Hur fjortis är jag?

[  ] Du har fler än 10 nagellack?
[  ] Du har en parfym som kostade mer än 500 kr.(nej,nästan)
[X] Du har eller har haft lösnaglar.
[X] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn/mobil.
[X] Du har färgat håret.
[X] Du brukar säga \"blonda\"saker.
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[X] Du dansar när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
Totalt: 6

Du älskar:
[  ] Glitter
[  ] Färgen rosa
[  ] Shopping
[X] Dekorationer
[X] Speglar
[  ] Skolan
[X] Enhörningar
[X] Disneyfilmer
[X] Ljus
[  ] Blommor
[  ] Mjukisdjur
Totalt: 5

Du shoppar på:
[  ] C&A
[  ] Pimkie
[  ] Victoria's Secret
[X] H&M
[  ] New Yorker
[X] Gina Tricot
[  ] NK
[  ] Top Gun
[  ] Taily Weijl
[  ] Bijou Birgiette
[  ] City Girl
[  ] Colosseum
[  ] Madonna
Totalt: 2

Du säger ofta:
[  ] Whatever
[  ] Oh my god!
[X] Vet inte
[  ] Cutie
[  ] Hot
[X] Visst
[X] Säkert
[X] Ursäkta?
[  ] Fabulous
Totalt: 6
 
Du läser:
[  ] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Marie Claire
[  ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[  ] YAM!
[X] Wendy
[  ] Bravo Girl
[  ] Popcorn
[  ] Star Flash
Totalt: 1

Du älskar dessa filmer:
[  ] Elizabethtown
[  ] Girls Club
[X] Freaky Friday
[  ] The Notebook
[  ] A Walk To Remember
[  ] Sweet Home Alabalma
[  ] Where the heart is
[  ] Just My Luck
[X] John Tucker Must Die
[  ] Centerstage
[  ] Girls United
[X] How To Lose A Guy In 10 Days
[  ] Mona Lisas Smile
[  ] My Girl
Totalt: 3 (Många av dessa har jag inte sett)

Du brukar kolla på:
[  ] Lost
[X] America's Next Top Model
[X] Project Runway
[X] Desperate Housewives
[  ] The Simple Life
[X] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[X] Grey's Anatomy
[  ] OC California
[  ] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[X] Gilmore Girls
[  ] One Tree Hill
[X] Heroes
Totalt: 6

Du gillar:
[  ] Paris Hilton
[  ] Jessica Simpson
[  ] Mariah Carey
[  ] J-Lo
[  ] Britney Spears
[  ] Beyonce Knowles
[X] Christina Aguilera
[  ] Hillary Duff
[  ] Lindsay Lohan
[X] Gwen Stefani
Totalt: 2

Du är fjortis om du har mer än 48 poäng.
Din poäng: 31

JIPPIE! Jag är ingen fjortis!

Min duktiga älskling!

Rufus är så duktig just nu! Han går bara bra!
   Jag red ju för Anna Björkman härom dagen. Och han gick som en klocka! Anna sa att det var en jäkla skillnad på honom från när hon såg honom sist. Han var så duktig! Det är bokat nästa och nästnästa månad också! Eller... det kommer det att vara. Snart.
   Och igår så hoppade jag. Då gick han också som en klocka! Det är sjukt vad duktig han var!
Hoppas han går lika bra på tävlingen!

image78

Känner ni igen er tjejer?

image77

Stardust

Denna film måste ni se! Den bästa film jag sett på länge! Den hade allt; en pojke och en flicka, prinsar och prinsessor, häxor och stjärnor, magi och andra världar. Och så klart, kärlek. Allt som jag värdesätter i en film. Det fanns till och med en enhörning med! Bara drakarna som fattades!

image76

Fan vad jag älskar Kim!

Jag har aldrig träffat en människa som är roligare, när han sover. Det pratas i sömnen, det gnislas tänder, det snarkas och det görs roliga miner och rörelser.

Precis nyss så ringde hans väckarklocka. Jag sitter och kollar på homom för att ta reda på hur lång tid det tar innan han vaknar och stör sig på att den ringer. Tillslut börjar jag störa mig på att den ringer. Kim! ropar jag. Ingenting. KIM! fortfarande ingenting. KIIIIM! Någonting börjar röra sig där under täcket.
   Han sätter sig upp och försöker öppna ögonen, och bara det är en rolig syn. Sen så får han tig i mnilen och på något vis så får han av det. Men så lägger han sig ner igen, men mobilen tryckt mot örat ohc grymtar något, som med största sannorikhet ska betyda "Hallå".
Se när ingen svarar så "tittar" (är inte säker på att han facktiskt fick upp ögonen) han förvirrat på telefonen, och slänger iväg den.

Vad man än kan säga om morgonar, så är dom i alla fall mycket roligare sen jag började sova med Kim.

Longering igår. Han gick SÅ bra!


Kim ser rolig ut...

...när han är nyvaken. :D Och han är rolig när han sover. (inte när han gnislar tänder dock!)

Kanske dags att köpa den där lotten idag Elena?

Jag planerar nämligen att laga mina ridbyxor idag!

Fan vilken dum reklam

Den där reklamen för PartyPoker. 29 st människor som förlorar och ropar NEEEEEJ, på massa olika språk, och en ynka människa som ropar JAAA! Borde inte det varna spelare runt om i världen om att det är vääälidigt liten chans att vinna??
Och när dom sen väljer ut den sämsta skådespelerskan i sverige för att spela "svensken"  så håller man ju på att dö. Hon kan ju inte ens spela "JAAA" trovärdigt.

Shopping på Grodden

När jag har pengar, så bränner de i fickan. Jag måste spendera, i alla fall lite.
Så det säger ju sigsjälft att det är dödsdömt att gå in på Grodden. Själv. Utan någon som håller i mig.
Jennie, Elena och Jessica kom ju iof senare, men till vilken nytta? Jag hade ju redan sett allt jag ville ha.

Det slutade i alla fall inte för tokigt:
  • Kedjegrimskaft
  • Ridstrumpor
  • Luzern pellets
  • 4 st. bandageunderlägg
  • 4 st. vita benlindor
  • Spray-sadeltvål
Det var säkert något mer också, men det kommer jag inte ihåg.

Om det ändå vore om en månad!

I så fall så skulle flyttlasset gå idag. Jag och älsklingen har hittat massa fina saker som vi ska köpa, fy faan vad härligt det ska bli!!!

image72

Sökes: Hinderbyggare (som inte är rädd för att ta i)

Nu på söndag, den 7:e oktober, så ska jag och Ellen packa in våra hästar i en transport och åka iväg till Kvinnerstaskolans ridhus och hoppträna lite. Jag känner att det vore liksom en bra idé eftersom jag nu ska åka på en pay-and-jump helgen därefter i Glanshammar.
Och som dom flesta vet så har ju ekipaget Rani-Rufus en tendens till att få bommarna att flyga åt alla möjliga håll.

Alltså: En hinderbyggare som tycker om att bära bommar.

RSS 2.0