Nytt jobb?

Igår var min sista dag på VMmedia. Fick kicken p.g.a "ojämna resultat" sas det, men efter ett tag så kom jag på att det antagligen var för att jag inte var bra nog för en fast tjänst.. Skit också. Men jag är av tron att inget händer utan orsak, så detta är bara en ny dörr som jag måste gå egenom.
   Men helvete vad jobbigt det var att säga hejdå till alla! Jag grät mig genom hela tredje våningen och så sket jag i resten. Orkade verkligen inte.
Jobbigast var det att säga hejdå till Alex och Alex (Alexzandra och Alexander). Kommer sakna dom som fan!

*snyft*

Tandläkare

Sitter och slänger i mig lite risgrynsgröt såhär på morgonkvisten. Ska snart, snart springa till bussen så jag har lite bråttom förstår ni.
Ska med Ellen ut till hennes stall och hjälpa henna hålla i Wiliam när vet. kommer och ska raspa tänderna. Jag vet ju hur vilt det kan gå för en annan :p (Läs: Rufus) så jag vet att det kan behövas lite hjälp. Men William är ju så snäll så =)

image104

Ellen och William

Smink

När jag var yngre och precis hade börjat att sminka mig, sisådär i 7:an skulle jag tro, så sminkade jag alltid av mig på kvällarna. Då hade jag tid, var liksom nästan alltid hemma. Plus att morsan betalade avsminkningsgrejerna.
Sen, när jag blev lite äldre, i början av gymnasietiden, så sminkade jag inte av mig lika ofta och noga. Jag brukade hoppa över det när jag sov borta, eller om jag helt enkelt var för lat och inte orkade. Och de gånger jag faktiskt tog sig tid och ork för att ta hand om hyn så fick det duga med vanlig tvål och vatten.
   Men det var när jag flyttade hemmifrån som det blev riktigt illa. Ledd av det tre år äldre föredömmet Bella så sminkade jag typ bara av mig i samband med dusch. Skit i att jag knapt såg något för att linserna var så fulla med smink. Hell, jag tjänade ju in 5-10 minuters dyrbar sömn. Not.

Nu, däremot, ska det bli andra bullar av. Har faktiskt införskaffat mig både eyemakeup-remover, ansiktsrengöring och ansiktsvatten. Se på den!
Men än är det långa vägar kvar tills ni ser burkar med dag- respektive nattkrämer i mitt badrumsskåp!

*host*

Denna bild (som jag snodde av Elena) passar VÄLDIGT bra in på en viss person i stallet. You know who!image103

Nej... nej. Nej, nej, nej, nej. NEJ!

(Fan vad orden "nej" låter konstigt, och ser konstigt ut, när man skriver det så där många gånger. Började fundera på om jag verkligen skrivit rätt :p)

Idag i stallet när vi skulle åka hem, jag fixade det sista i stallet, så ropade Fia:
-Rani, din häst ligger ner!
Och jag ba, Nej. Guuuuud nej.
Med en veterinärräkning som redan ligger på 5.500 ca så är man inte så pigg på att hästen skulle få kolig igen.
Men det verkade inte så farligt. Han la sig ner ngn gång till så jag plockade in honom så att han får stå inne. Tänkte ifall han var kall i magen, ätit snö eller drukit kallt, så skulle han få tina.
Han verkade piggare när han kom in i alla fall och ingen har ringt till mig än, så det verkar lugnt.

Han gick btw jättebra i morse när jag red. Jag hoppade lite. Lite kontroll :P *haha* Kan behövas.

image102

Dags nu...

image101

Trött

Är helt slut i krppen idag asså, och rumpan värker som bara den. Men faan vad bra det gick när jag red förut, så det är det faktiskt värt. :) Bäbis var såå dukti!

Ska hoppa imöra med så de blir nog skojsigt =) med vilda å galna Ergo *haha* Slå mig inte Elena. Fniss.

Hahaha


Konstigt

Det är konstigt att man ibland bara vill gråta fast men egentligen inte har något att gråta för. Konstigt att man kan känna sig ensam fastän man har människor runt omkring sig.

Antar att det bara är för att jag är så trött.

Jag fick blommor i födelsadagspresent av mamma

Undra hur länge de lever :p

*Pling*

Eftersom jag fortfarande är sjuk så är jag hemma från jobbet idag. Har varit hemma sedan i tisdags och det har varit ett par händelselösa dagar, så döm av min förvåning när det ringer på dörren.
När jag öppnar så står det två snubbar där, en lite äldre man och en kille i ca 20-25 årsåldern. Och han var rätt så söt. Vad besviken jag blev när han gav mig en lapp men en stooor bild av Jesus på. Han var från Jehovas. Fan.

Men är det inte Jehovas som inte tror på Jesus? Jag vet att det är Judendomen också, men är det inte Jehovas med? Skumt.

Endel människor är ju bara för dumma i huvudet!

Kolla här om ni inte tror mig!

Behöer du göra rent din dataskärm?

Testa denna!

Hufwudstaden på freda

14.05 avgår bussen. 21.10 på lördag kommer jag hem.
Här ska dras till Stureplan eller Spybar eller va faan alla de där ställena heter. I don´t care. Bara de har dricka å musik.

Maräng å Sviss hälsar förresten. :)

Jag hade glömt...

...hur bra Sibel faktiskt var.





RSS 2.0