Jennie och Ellen, här!

Bra va?

Bara jag som tycker dom är liite lika?

Hitta.se reklam
Arboga tyskan

Tävling!

Jag och Ellen ska ha en tävling om vem som kan gå ner mest i vikt. Alla detaljer är inte klara men jag tycker såhär:

  • Alla som ska vara med går först på en gemensam invägning där man skriver upp vikt och mått runt midjan och kanske rumpa och lår också om man vill det.
  • Jag föreslår att vi kör på 3-4 månader med en koll hur det går för alla 1 gång i månaden - för att hålla motivationen uppe.
  • De som förlorar får böta 400-500 kr till den som vinner.
Låter det bra?
Nån som vill vara med?

En riktig hjälte!

Om ändå alla kunde vara som honom....

Upp och nicka sockerdricka!

Min chefs favorit hejjarramsa :p

OK namn??



Vi ska ju ha en Tollarvalp jag och Kim, och vi (ok, mest jag) har lite namnförslag.
Men ANLEDNINGEN till att Kim inte får vara med så mycket och bestämma namn är att han kommer med förslag som Killerdog, The Shark, The Octopus och såna saker... *suck*

Mina förslag:

Tik: Kharma
Hane: Chans eller Charm

Vad tycker ni? Bättre?

kolla, kolla, kolla här!


Yeeeeeeees!

Jag sålde, jag sålde, jag sålde jag sålde!!!!
haha!
Jag är BÄST!


Tjo!

Visst vill jag ha barn någon gång

Men sånt här avskräcker iaf mig lite...

Trevligt med ett fullt kylskåp

MMS

Trevligt med ett fullt kylskåp :D


Hahahahahahahahahaha!


Gulp. Vad... stort det var

Här ska vi mingla på fredag.
Liiiite större än senaste stället vi var på :p
hehe... he...

Små maskisar, små maskisar är lustiga att se....

NOT!

Ellen upptäckte en mask i rumpan på min häst igår. *ryyyyys* Dock inte en sådan där tjäck äcklig jävel dom Jennie hittade i Victorias box :p
Thank GOD!
Så det blir till att ringa till en veterinär nu på rasten och be om recept till maskmedel.

Jag spyr

Jag hatar modebloggar. H A T A R.
Jag kräks på dom! Jag FATTAR INTE hur de kan vara så satans poppis? Vam faan bryr sig om vad bloggarna har på sig idag?? Dagens outfit my ass! Har folk inte något eget omdömme? Vet dom inte vad som är snyggt om ingen talar om det för dom???

Jag döööööööööör


Uäk

Är så trött så jag vet inte vad. Men det börjar klarna lite i skallen nu i alla fall. Känns inte lika mycket som knäck i skallen längre. Träningsvärk har jag också.

Personlighetstest

Hittade detta test på Fridas blogg, och det stämde bra tycker jag :)

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.


Fitta och hora också!

I början av veckan hittade jag mina kassakort från ALFA-kassan. Vilket innebär att jag har missat att skicka in dom. Vilket i sin tur innebär att jag knappt får några pengar den här månaden.
H E L V E T E ! ! !
Det enda posetiva är att jag kommer få MASSA pengar då nästa månad, men vad hjälper det nu?
Fitta...
Jag kommer få magsår, har ju redan magkatarr.

Gäller bara att intala sig:
Sista månaden Rani, sista månaden....

And we´re out

Bye bye!

Just de

Det bästa sättet att tända en kvinna är att ta henne på brösten eller mellan benen

FALSKT

Det kan fungera om hon redan är avslappnad tillsammans med sin partner eller under förspelet. Men annars bör den första fysiksa beröringen inte vara riktad direkt mot bröst och underliv

Silver!!!

Här kan ni se Rolf-Göran Bengtssons OSsilver-ritt!

Trött dag

Sitterpå jobbet och degar. Typ en timma kvar bara eftersom vi brukar få gå lite tidigare :D Härligt...
Ska jobba på hemvården på söndag också, mellan 7 och 14. Bra med extra pengar eftersom Kim fyller snart (29 september) Då blir han gammal, 25 - det är ju halvvägs till 50 ju! *hahaha*

Sen kl sju noll noll så ska jag, jennie och ellen befinna oss på ett ställe och fixa allt med det där som jag har pratat om. Hoppas det går vägen nu då ända in i det sista. Skulle va så skönt att bara... !!! -  Jennie, du vet vad jag menar!

Ellen var här på intervju förut, och det gick väl bra men jag tror Tomas tyckte hon va lite för blyg. Vafan, ellen kan ju prata på som bara den när hon äår på det humöret! Synd att hon inte var på det humöret nu bara... Men hon får komma hit och överyga honom lite mer :D

Suttit och skissat lite idag p

MMS

Suttit och skissat lite idag på jobbet..


Yes, det gick vägen

YES! Det vi hoppades på kommer ske. Slutgiltigt blir det inte fören ikväll då vi ska arbeta ut detaljerna, men det sker.
WOHO!

I dig fitta....

Håller tummarna

Nu så ska alla hålla tummarna och hålla tungan rätt i munn så att det blir så som jag, Jennie och Ellen hoppas.
Hoppas, hoppas, hoppas!
Berättar mer sen om vad det rör sig om, vill inte avslöja vad det handlar om fören det är 110% säkert - annars kanske någon lägger sin fula näsa i blöt och sätter käppar i hjulet.

Alltså Frida, du är för rolig

Vi satt och pratade om självmord på jobbet (passande va) och på nått sätt så kommer Frida och Daniel in på socialt självmord. Daniel fattar inte riktigt vad det är och frågar om det är när många tog självmord tillsammans varav Frida utbrister - Är det någon annan som vet vad socialt självmord är?!
Jag vet, så jag började förklara det för Daniel, att det är när man gör något så att man blir helt utmobbad och inte har något socialliv kvar (vad pinsamt nu om jag har fel).
Så säger Frida: - Jag trodde det var när man tog självmord tillsammans...

Haha, hon är rolig hon. Kollektivt självmord menade hon ju.

Diggar min lillfingernagel :D

MMS

Diggar min lillfingernagel :D


Väldigt intressant

Fick just höra en väldigt intressant sak på radion. (Äntligen morgon med Adam och Gry is the shit BTW)
De sa att Joakim Nätterqvist - han som spelar Arn Magnusson i Arn - är värsta hästmänniskan. Han har tydligen vunnit typ ponnyallsvenskan. Gry gick på om att han red så himla bra i filmen och jag måste skamset erkänna att jag inte tänkte på det. Jag bara antog att han inte kunde rida utan att han ärt sig det till filmen. Förlåt! Ska hålla utkik efter det i nya filmen, jag lovar.

Klantigt

Igår när jag badade på kvällen så tog jag ur min navel-piercing för att göra rent den, och sen glömde jag sätta in den. Klant! Och jag kom inte på det förren i morse och jädrar vad ont det gjorde när jag skulle till att trycka igenom den igen.

O aj aj aj aj buff!

Plans

Har lite planer och idéer för den här bloggen... dags för en uppdatering igen nu känner jag.
Bästa är ju att jag kan knappa runt lite på jobbet *woho*

Sjukt billiga grejor

Härifrån ska jag beställa. Verkar vara bra saker också! (?!)

Saker jag ska köpa/spara till


Kanske klarar alla saker på... tja. 5 månader? :p *önska*

Ellen var trött igår tror jag

MMS

Ellen var trött igår tror jag :p


Klickjagare

Inget fel i att vilja ha mer besökare, men något som stör mig så ofantligt är folk som jagar klick till sina bloggar genom att komentera på slumpmässiga bloggar utan att ens läsa innlägget som de kommenterar på.
Fick tex. en kommentar härom dagen som löd "Ha en bra dag!" och hon bara hade besvärat sig med att läsa till och med rubriken så hade hon förstått att jag inte alls hade en bra dag utan hade en så hejdundrandes urinvägsinfektion att jag höll på att hoppa ut genom fönstret.

Lyssna på den här snubben

Han är bra tycker jag. Han borde vinna. Rösta på honom.

Han Kim alltså :)

Jävla Ellen alltså

Min karl Kim är nog en av de mest kittliga personer jag känner. Om man petar på honom så flyger han i taket och han är kittlig precis överallt. Jag har fått otaliga förbannelser över mig för att jag utnytjar den lilla egenheten hos honom till min fördel - jag menar, vem skulle INTE göra det??
Väldigt praktiskt faktiskt. När han ligger och trängs i sängen så räcker det med att köra ett finger i sidan på honom så flyger han till andra änden av sängen i ett huj. Samma sak när han snarkar och/eller gnislar tänder.

Men - han har aldrig lyckats hitta något ställe där jag är kittlig. Untill this weekend there is. Jag har lyckats dölja i över ett år att jag kan vara kittlig under fötterna ibland, men sen kommer Ellen och förstör allt genom att TALA OM DET FÖR HONOM!

Jävla Ellen...

M.A.O

Igår så satt jag, Kim, Ellen, Fia och Lenny Larsson hemma hos mig och spelade spel. Med Andra Ord. Det var skitkul. Men det måste ju erkännas att Fia och Lenny inte var så bra på det. De blev mosade. Haha.
Fast när jag gick över till deras lag så gick det lite bättre. Men vi förlorade i alla fall. Fan. Kim var så jävla självgod då.

Dåliga, dåliga D Å L I G A nyheter

Fan fan fan fan!

Hingst till Marije Jennie?

http://www.markeback.se/donPrimero.html


SMS

Från Kim:
Vi är med bil

KIM!!!

Du måste komma till stallet sen, eller i alla fall upp på stan för jag har glömt min mobil!

Jävla skit

Försov mig i morse, men jag har knappt kunnat sova på hela natten p.g.a den här jävla urinvägsinfektionen. Så hade jag jätteont när jag vaknade i morse också och igår när jag cyklade hem så kunde jag knapt sitta på sadeln.
Ingen bra idé att åka till jobbet då...

Det ska föreställa deras sista kväll tillsammans innan han åker till Irakkriget...


Make it go away

Jag tror jag har fått urinvägsinfektion. Det gör ont som fan när jag kissar och det känns som att jag håller på att spricka för att jag är så kissnödig, men när jag väl går på toa så kommer det bara några äckliga, svidande små ynka droppar.
Helvete säger jag bara.
Mamma talade om för mig att när morfat haft såhär så talade läkarna om för henne att sånna patienter var de mest tacksamma de någonsin fick in - de var villiga att skänka bort hos och allt bara för att det skulle gå bort.
Låt mig säga såhär; jag förstår dom.

Man lär sig nått nytt varje dag

Det jag har lär mig idag: en Tapetserarverkstad är inte ett ställe där de tapetserar väggar.
Jädrar vad sur hon blev...

Men hur i hela friden ska jag kunna veta det? Visste ni det??

Sköna snubbar :D

Kolla in den här artikeln! De är ju bara för bra de där två! I lööv dem!

Andra Filip och Fredrik-skandaler:

  2002 : Sprider att Lasse Berghagen mördats i ”Ursäkta röran” på TV4. Många chockas av den fejkade nyheten.

  2002 : Grundlurar Emma Andersson i ”Ursäkta röran” när de klär henne i en ”Treblinka”-tröja och ställer frågor med nazistanspelningar.

  2004 : Besöker ett nudist-läger i ”High Chaparall” på Kanal 5. Filip Hammar strippar och uppträder naken.

  2007 : Debuterar som sommarpratare och berättar om en USA-resa där de tagit droger.

  2007 : Hånar ett antal kända svenskar i tecknade serien ”Myggan” på Kanal 5. Björn Skifs skildras bland annat som nekrofil.

  2007 : Fredrik Wikingsson äter en bit av sin egen stjärt i ”Boston tea party” på Kanal 5.


Nog får vara nog någon gång

Visst att ju flera "nej" man får leder en närmare till ett "ja" men hallå?
Haha.
Vi dör här!

En timma till lunch

och jag håller på att svälta ihjäl redan

Haaaata

Tele2´s OS reklam. Jag slänger snart radion i väggen!

1 down....

sen så hur många det är kvar återstår att se - men nu har jag iaf klarat av första hela riktiga dagen på jobbet.
Puh.
Om 20 min kommer Ellen och hämtar mig och cykeln med bil. Härligt.

Yeeees

Raaaaaaaaaast.
Wun-der-ful, lov-ly - you name it

Träsmak

Börjar få ont i rumpan nu... Så att ni vet liksom

På jobbet är vi med

Ewa: Jag har hört att det är inne med OS nu

Haha

Sjukt

Hade lika gärna kunnat vara jag...

Åh nej

Jag sa att jag ringde från ComHem. Det gick på automatik. Fan.

What?!

Finns det en bransh som heter Legoarbeten? På riktigt??

Min chef ligger illa till alltså

Han trashar Lars Winnerbäck! Grrrrr...

Hu...

Ser inte fram emot att rida sen. Kommer få sån hemsk träningsvärk :p Blää....

Outsider

Alla andra drar iväg ner och röker så fort vi har rast. Vad ska stackars jag som inte röker göra?
Tur att jag tog med mig boken :p
Fan vad jag är töntig, haha!

Jill Johnsson

Är på radion just nu. Jippie...

29 november smäller det!



Alltså, ni ANAR inte hur länge jag har väntat på den här boken!
3 år!
FATTAR  NI HUR LÅNG TID DET ÄR??!!

Jag ska SÅ ha tag på boken innan den 29 nov då den släpps på svenska. SKA ha den - MÅSTE HA DEN - på engelska innan!

Ska fixa nedräkning här på bloggen imorgon...

Det löste sig

Elena tog sitt förnuft till fånga när hon vaknat till lite granna och insåg att det var värt att skippa filmkväll med Hanna och Jessika för Lasse Winnerbäck :D (klart det är!)

(Bilder från konserten kommer senare)

Den är ju inte sant!

Här har jag 2 platser på gästlistan till Lars Winnerbäck i Brunnsparken ikväll - och ingen kan gå med mig?!

Pissenisse

Skulle jag vilja säga till vädret nu. Fan, vill inte cykla till jobbet i regn jue!

Vill du jobba som Mingelflicka eller Mingelkille?

Jag jobbade som mingelflicka en gång i våras, och nu ska klubben dra igång igen - och dom letar nya mingeltjejer och killar.
Är du intresserad?

Klubben är på olika krogar - oftast i Stockholm, och det vi ska göra är att gå omkring och mingla - dansa, prata - med gästerna. Ibland kommer det att vara olika temat, t.ex. singeltema på krogerna.

Så, är du en tjej eller kille som gillar att festa, inte är blyg och som trivs med att gå ganska lättklädd?
(Tjejer ex; linne och kort kjol och högklackat. Killar ex; bar överkropp och jeans - fast inget är bestämt)

Hör av dig till mig!

Tro mig - det är skitkul! (Lättförtjänta pengar)

Jag har blivit befodrad :)

Jag skulle precis ta en Power Nap efter jobbet idag när jag får ett samtal från min chef. En av dom. Alexandra från klubben jag jobbade på i våras. Nu ska klubben dra igång igen :D
Härligt!
Men det var inte allt - jag har tydligen blivit befodrad också! Nu är jag mingelansvarig :p
Haha, vad folk kan hitta på.

Återkommer med en "kontaktanons" lite senare, men är ni intresserade så hör av er!

Passar det?


(Kolla läppen)

Ska jag?

Snyggt!



Konstigt nog. Faktiskt.

Slapna av för i h-e-l-v-e-t-e!

När jag rider, specielt när jag rider utan stigbyglar, så spänner jag mig i armarna och axlarna. Jag trodde att jag hade kommit över den hyfsat bra - tills igår. Eller idag, rättare sagt.
Fy fan vad jag har ont i axlarna!
Helvete

RSS 2.0