Snygging! *Dregel*

image106

image107

<3

Sov hemma hos mamma i natt, med Ellen. Och vi hade det urmysigt. satt och mysta framför tv´n och somnade ganska tidigt. Mös med knäppkatten Purkis gjorde vi också.

Men jag saknade Kim, det gjorde jag.
Älskar dig.

Min mamma

När jag var mindre så brukade min mamma tvinga ut mig på promenader och cykelturer som jag hatade. Promenaderna hatade jag för att mamma alltid gick så snabbt, och cykelturerna hatade jag för att hon alltid cyklade så l å n g s a m t. Vi bråkade om det många gånger, för hon tyckte ju såklart inte att hon cyklade långsamt.

Men en dag så kom hon hem och sa lite skuldmedvetet att jag hade nog rätt ändå. När jag frågade varför så berättade hon att hon just blivit omkörd av en gammal tant med vitt hår och spetshandskar.
Haha.

Saknar...

Nu är det slut. Aldrig igen kommer mitt liv vara så fulländat som det har varit den senaste tiden. Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och återuppleva vår tid tillsammans igen och igen...

Alla kanaler på vår digital-TV har försvunnit. *snyft*

Jobb

Jag hittade ett jobb på ams.se som jag vill, vill, vill ha!

mer info följer...

Now I´m off

Ska iväg å ha lektion för Jensan :)

Skylla mig själv

Nu sitter jag här och äter frukost. Ja, den frukost vi nu har. (Vi måste handla idag) Och jag är så jävla trött! Sovit ca 5 timmar i natt, plus att jag har vaknat ca en miljon gånger av Kims jäkla snarkande och tandgnislande :p
Men jag får skylla mig själv, som vanligt.
Inte för tandgnislandet och snarkandet, utan för att jag kom hem så sent och fick sova så lite.

Roliga samtal idag

Det har ringt massa roligt i min telefon idag också. BTW.

Först så ringde Jani från ClubDD i Sthlm och sa att jag hade fått jobbet! Fan va roligt!

Sen, när jag var på solariet, så ringde Micke i Varberga! Det var riktigt roligt! Inte hört från honom på jättelänge. (om man inte räknar med den gången då jag, på väg mot att bli riktigt stupfull, ringde och svamlade om att vi måste ses nu när jag blivit arbetslös. :p stackars micke, Vi ska ses snart iaf.

Och efter det så ringde Alexandra från ClubDD i Sthlm. Vi snacka lite om kläder, smink och hår och så. Skoj :)

Och nu senast så ringde Tina, och berätta det äckliga nyheten att hon hittat den 15 cm + svans långa råttan i stallet, DÖD i min hästs vattenhink! BLÄÄÄÄÄ!

Jalla, jalla Vivalla!

Sitter i Vivalla nu. Hos lille Steffe-Leffe :) Borde ha åkt hem för länge sen egentligen, men det var så trevligt här, med film och jordgubbar med smält choklad. :D Mums!
Ska få skjuts hem sen dessutom. Av snälla Görgen (VA?! HAR DU VASELIN I BH´N???) *haha* Minnen det. Iaf så känns det inte så lockande att sätta sig på en buss upp på stan och sen gå från stan hem. Sista bussen har gått nämligen. Fan ta bussarna mot Rosta.

Försöv mig i morse dessutom. Skulle ha gått upp vid halv 10 för att sedan dra mig upp på stan och Arbetsförmedlingen vid 12-snåret. Men det bidde att jag kom upp på stan vid halv 2 istället.
Gick ganska bra på arbetsförmedlingen. Snabbare än förra gången om inte annat :p
Sen satte jag mig på Hälls medan jag väntade på Steffe. Passade på att kolla igenom papprena från Arbetsförmedlingen också. Fy 17 vad jobbigt.


Sen drog vi å sola. sen Till Vivalla. That´s it folks!

Vad sägs Elena? :p

image105

Kiss-nöd-ig!

Ända sedan jag hade urinvägsinfektion som gick upp i njurarna (trodde dom) som visade sig inte vara urinvägsinfektion, utan klamydia (trodde dom) som visade sig inte vara det heller (fick aldrig veta vad det var. Är?) förra våren så har jag haft lite småproblem när jag har varit kissnödig. Jag blir inte kissnödig som alla andra. Nej. Jag blir K I S S N Ö D I G. Pang bom bara.

Idag när jag kom hem efter 6 timmar i stallet så höll jag på att missa toastolen utav bara farten.

Mingel

Det ser ut som att jag kommer att åka till stockholm på lördag. Ska passa på att hälsa på Bella lite och så ska jag på en arbetsintervju.
Nej, nej. Jag ska inte flytta till stockholm och börja jobba där. Det är bara ett helgjobb, extraknäck på lite olika barer där. Vi ska gå runt och mingla *haha* Min gamla klasskompis Marcus ska också dit på lördag, så det kan bli skoj :)
Måste självklart hitta ett veckojobb också. Ska med Tina i dag, kolla om man hittar nått.

Löshoppning

Idag så löshoppade jag och Fia Rufus och Whippan. Det gick SKITbra!
Whippan hoppade 90 som högst, och Rufus hoppade 110. De hade med all säkerhet klarat högre, men Fia var orolig för att hon skulle bli trött och jag tyckte att det gick så super. duper, toppen, jättebra så jag ville sluta när det gick bra. :D
De som har sett bäbis hoppa vet ju att han kan vara lite väl mycket fullt ös - medvetslös ibland (läs: oftast) :p Haha.

Gick skitbra när jag hoppa sist också, jag vet inte vad det är med honom :p

Men han har tunnat ur MASSA p.g.a den jävla koliken :( Men jag har börjat fodra luzern och olja nu, plus kraft på e.m också, så han borde öka snart =)

Free porn!!

Bläddrade förbi Tv1000 nyss, och där var det självklart porr eftersom klockan är efter 12. Då kom jag att tänka på Chandler och Joey i Vänner, när de upptäcker att de av misstag har fått porr på sin TV.
WOHO! FREE PORN!

Inte McDrive - McRIDE!

Hahahaha! Roligaste saken jag och Sunila gjorde i lördags!
Sunila var sjuk och orkade inte rida ordentligt, och jag? Ja, jag var bara trött. Så vi bestämde oss för att bara skritta ut en sväng barbaka och mysa. Jag frågade ifan vi skulle rida på cykelvägen runt Gustavsviksbadet och visa upp oss lite istället för att ride den gamla vanligta, tråkiga, vägen genom skogen. Och visst, Sunila var på.
   När vi kommit en bit så såg vi McDonalds skymta lite längre fram, varvid jag sa mest på skoj;
- Fan, vi måste rida DriveIn´en någon gång!
Sunila;
- Ja! Jag har pengar på mig nu!
Sagt och gjort - vi rider DriveIn´en på McDonalds vid G-vikbadet.
Fan vad roligt det var! När vi skulle beställa i luckan så hörde hon inte vad vi sa först, för hästarna ville inte stå still. Men så sa hon att vi skulle rida fram till luckan så skulle "vi" få morötter.
Rufus och Whippan var jätteduktiga hela vägen, men lite läskit var det allt. Ända tills Rufus fick morötter. Då tänkte han "Fan, jag gillar det här stället" och stod blickstilla.
Det var massa folk som kom ut och tog kort på oss, till och med en som tog kort från bilen när vi gick över övergångsstället :p *haha* De som jobbade där måste ha fått sig en minnesvärd dag, många kom ut och klappade och gullade. Jag och Sunila fick också en bra dag. Vi fick varsin McFlurry :D

RSS 2.0